Retourbeleid

Let op: wij bieden geen gratis retouren aan; er zijn kosten verbonden aan retouren.

Retouren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat kan. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, mits deze aan de volgende criteria voldoet:

 1. De bestelling moet alle originele onderdelen, componenten en verpakkingen bevatten in de staat waarin ze zijn ontvangen.
 2. Het product mag alleen tekenen van normaal gebruik vertonen; we accepteren geen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn als gevolg van onzorgvuldig gebruik.
 3. Producten die aan hygiënestandaarden moeten voldoen, moeten zorgvuldig worden gereinigd voordat het retourproces wordt gestart.
 4. Het product moet bij ontvangst onmiddellijk defect zijn gebleken.
 5. Wij behouden ons het recht voor om verzendkosten voor de retournering in rekening te brengen.
 6. Retouren worden binnen 7 werkdagen verwerkt. Als aan de voorwaarden is voldaan, wordt uw retour binnen deze periode erkend.

Wij behouden ons het recht voor om retouren te weigeren als wij vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd zijn buiten ons toedoen.

Hoe u uw bestelling kunt retourneren:
Als uw bestelling aan bovenstaande criteria voldoet, volg dan deze stappen om een retour te initiëren:

 • Stuur ons een e-mail naar info@modehuis-hofman.nl.
 • Voeg het volgende toe aan uw e-mail:
  • Ordernummer
  • Reden van retour
  • Foto van het product in geval van schade
  • Voornaam en achternaam van de klant
  • Adres van de klant

Wij zullen u vervolgens het retouradres verstrekken. Stuur het artikel niet terug naar het verzendadres; wacht op onze instructies. U bent verantwoordelijk voor de retourkosten.

Annuleringsbeleid

Als consument heeft u het recht om uw aankoop te annuleren onder de volgende voorwaarden, mits u een natuurlijke persoon bent die een transactie aangaat niet hoofdzakelijk voor commerciële of professionele doeleinden:

Voorwaarden voor annulering

Herroepingsrecht:
U heeft het recht om deze overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. De annuleringsperiode is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen heeft ontvangen.

Let op: vanwege ons geautomatiseerde systeem worden bestellingen onmiddellijk verwerkt bij het plaatsen. Daarom kunnen we het verzendproces niet annuleren nadat het is gestart, en terugbetalingen zijn niet mogelijk totdat de goederen zijn ontvangen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, informeer ons (Stil in Stockholm) via een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) over uw beslissing om deze overeenkomst te annuleren. De annulering is effectief wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het retourneren van de goederen zijn voor uw rekening.

Let op voor zendingen onderweg
Aangezien onze goederen uit Azië worden verzonden, kunnen langere levertijden voorkomen die buiten onze controle liggen. Als de goederen al onderweg zijn naar u, is annulering niet mogelijk. Wacht tot u de goederen heeft ontvangen voordat u ze retourneert. U kunt ons echter van tevoren informeren over uw voornemen tot annuleren.

Om een zo snel mogelijke retourverwerking te garanderen, stuur ons alstublieft een verzendbevestiging wanneer u de retour verzendt.

Gevolgen van annulering

Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, zullen wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief leveringskosten (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere leveringsmethode dan onze aangeboden, goedkoopste standaardlevering), onverwijld en in ieder geval binnen veertien dagen na de dag waarop wij worden geïnformeerd over uw beslissing om zich terug te trekken uit deze overeenkomst en hebben de geretourneerde goederen ontvangen, terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; er worden u in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling.

Alle retouren moeten worden verzonden naar ons centrale magazijn in Azië op kosten van de klant.